Totaal concept

Het totaal concept


Uit wat bestaat dit nu?


Ik ga samen met jou bekijken welke (problemen) uitdagingen jij hebt.

Zowel op fysiek als op geestelijk vlak.


Want elke meridiaan (12 hoofdmeridianen) in je lichaam is gekoppelt aan enkele organen en emoties. En bij de chakra's (5) net hetzelfde.

Aan de hand van jouw uitdagingen, kan ik kijken welke meridianen en chakra's er niet meer in balans zijn. En zo kan ik jou helpen om jouw voeding in balans te brengen.


Een tweede methode is de mindset. Alles begint met wat jij denkt en zegt. Want er luistert 24/24 en 7 op 7, telkens iemand mee, met alles wat je zegt en denkt. Namelijk jouw onderbewuste. En als je weet dat de meeste beslissingen genomen worden door je onderbewustzijn (85%). Wordt het dan niet eens tijd, dat jij jouw onderbewustzijn gaat herprogrammeren? Hier wordt ook gekeken naar de emoties, meridianen en chakra's die niet in balans zijn.


En derde methode zorgt ervoor dat je weer gaat stralen. Want als jij jouw lichaam (en je immuunsysteem) de juiste voeding geeft. Dan krijg je cadeautjes terug van je lichaam.

En als je weet dat ons immuunsysteem voor 80% geregeld wordt in de darmen. Dan sta je toch beter even stil, met wat je allemaal in je lichaam stopt.

En als je dan nog je eten zo klaar maakt, dat het energie geeft aan jou. Dan win je 2x. En een goed immuunsysteem zorgt ervoor dat je meer energie hebt, gezonder door het leven gaat. Dit wil zeggen minder naar de dokter, minder medicatie. Je dagen die enkele actieve uren verlengen.


Het fijne is dat jij bijna hetzelfde kan blijven eten. Hangt natuurlijk van je voorgeschiedenis af. Ik leer je, jouw maaltijd op zo een manier klaar maken, dat je energie krijgt.


Ik kijk naar het volledige plaatje.


Welke voedingsstoffen kom je te kort?

Hoe kook jij?

Hoe maak jij eten klaar?

Hoe praat jij tegen jezelf?

Starten


Ben je bereidt om jouw levensstijl in harmonie te brengen?

Wil jij gezonder gaan leven?

Kijk dan voor een afspraak te maken hier.